Seterra Sveriges Landskap

De 25 största städerna. Fler spel om Sverige.


Pedagogisk Planering I Skolbanken Geografi Sverige

Nine different game modes in Seterra Online challenge you in different ways to help you retain information and keep things interesting.

. Detta är onlineversionen som är skriven i HTML5 och fungerar i den senaste versionen av de flesta webbläsare t ex Safari Firefox och Google Chrome samt Internet Explorer 9 och senare. Fler spel om Sverige. Lär dig att placera ut alla Sveriges lanskap på kartan.

Nord- och Centralamerika. Norrland är den nordligaste och till ytan största av Sveriges tre landsdelar och definieras traditionellt av nio landskap. Sveriges största sjö är Vänern och den är även Europas tredje största insjö.

Topplistor i anpassade. De 25 största städerna. I appen kan du följa dina egna framsteg via topplistorna du kan spela utan internetförbindelse och du slipper se reklam.

Also Seterra Online has a Voice feature that lets you listen to how the place names are pronounced. Nord- och Centralamerika. Faktiskt fler än Finland om man bara räknar de sjöar som är större än en hektar.

Norden och Skandinavien är två begrepp som många har svårt att hålla isär. Seterra är ett gratis geografispel som lär dig länder och huvudstäder i hela världen. Jag fick 100 på Sveriges 25 största tätorter 100 på.

Seterra Online har även en röstfunktion där du kan höra ortsnamnen uttalas på svenska. Nord- och Centralamerika. Jag fick 100 på Sveriges 25 största tätorter 100 på.

I det här geografispelet får du lära dig att placera ut Sveriges största sjöar på kartan. Detta är onlineversionen som är skriven i HTML5 och fungerar i den senaste versionen av de flesta webbläsare t ex Safari Firefox och Google Chrome samt Internet Explorer 9 och senare. Lär dig att placera ut alla Sveriges lanskap på kartan.

Detta är onlineversionen som är skriven i HTML5 och fungerar i den senaste versionen av de flesta webbläsare t ex Safari Firefox och Google Chrome samt Internet Explorer 9 och senare. Jag fick 100 på Sveriges 25 största tätorter 100 på. Seterra är ett gratis geografispel som lär dig länder och huvudstäder i hela världen.

Seterra currently has more than three million unique visitors each month and growing. De 25 största städerna. It is available in more than 40 languages and works.

Fler spel om Sverige. Seterra är ett gratis geografispel som lär dig länder och huvudstäder i hela världen. Seterra - del 1 Sveriges landskap - reklam Sveriges största tätorter - mötas i mitten Arbetsbok - med extrauppgift Seterra - del 2 Grupputmaning - experten - landskap tätorter berg och vattendrag Läsa om Norden i grupp - inför bingon Skapa GOTD - Nordens länder GOTD - hur.

Seterra Online har även en röstfunktion där du kan höra ortsnamnen uttalas på svenska. Finland kallas ofta de tusen sjöarnas land men även Sverige har många insjöar. Sveriges tolv största städer.

Gästrikland Hälsingland Härjedalen Jämtland Medelpad Ångermanland Västerbotten Norrbotten och Lappland. Det är inte alltid glasklart vad som menas med de två begreppen men med Skandinavien menas oftast de två länder som ligger på Skandinavska halvön det vill säga Norge och Sverige samt Danmark som ju inte ligger på Skandinaviska halvön men har starka. Seterra finns även som app för Android iPhone och iPad.

Nord- och Centralamerika. Seterra Online har även en röstfunktion där du kan höra ortsnamnen uttalas på svenska. De 25 största städerna.

Lär dig att placera ut alla Sveriges lanskap på kartan. Lär dig att placera ut alla Sveriges lanskap på kartan. Jag fick 100 på Sveriges 25 största tätorter 100 på.

Fler spel om Sverige. Seterra Online har även en röstfunktion där du kan höra ortsnamnen uttalas på svenska.


Seterra Geografi Appar Pa Google Play


Seterra Geografispel


Sverige Landskap Pdf Geografispel


Laxa Sveriges Geografi Backaskolan05


Tapeter Med Sveriges Landskapsblommor Midbec Tapeter


Seterra Geografi Appar Pa Google Play


Seterra Geografi Trana Pa Varldens Geografi Och Flaggor


Premium Vector Sweden Map Illustration Vector Detailed Sweden Map With States


Sverige Landskap Geografispel


Politische Karte Von Schweden Mit Den Verschiedenen Provinzen Jamtland Grafschaft Wo Markiert Ist Stockfotografie Alamy


Pedagogisk Planering I Skolbanken Europa


Seterra Geografispel


Usa Stora Stader Geografispel


Sveriges Landskap Spela Gratis Geografi Elevspel


Sverige Landskapsvapen Geografispel


Seterra Geografispel


Test Sveriges Landskap Nils Holgerssonskolan I Simrishamn

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel